BAIX CONSUM ELÈCTRIC

Sistema renovable

Gas ecològic R290 (no contaminant).

L'aerotèrmia és un sistema renovable que aprofita l'energia que aprofita la temperatura exterior per obtenir calefacció o refrigeració i aigua calenta sanitària amb un molt baix consum elèctric.

Gas ecològic

Es tracta d'una bomba de calor que funciona amb gas ecològic R290 (no contaminant).

Rendiment

Una bomba de calor aerotèrmica, en condicions òptimes, és superior al 500%. Per cada kW elèctric consumit pot produir-ne 5 kW tèrmics.

Estalvis de consum

Gràcies al procés de l'aerotemia els estalvis de consum envers sistemes convencionals pot ser de fins a un 80%.

El nostre focus està en l'estalvi energètic,

per la qual cosa ens fixem en la potència que de veritat necessita el vostre edifici o habitatge i ho traduïm en panells solars.

El dimensionat de les màquines serà personalitzat, l'adaptació depèn del sistema.

Es pot adaptar l'aerotèrmia en substitució d'un sistema convencional.

Es pot adaptar a sistemes de radiadors convencionals,

segons condicions de la instal·lació existent; terres radiants i escalfaments d'ACS. Substituint calderes tradicionals de gasoli o de gas.

Vull saber-ne més

Segueix-nos

UNA INICIATIVA DE

Fem servir galetes per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES.

Preferències de Privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de galetes. Com que respectem el vostre dret a la privacitat, podeu optar per no permetre la recollida de dades de determinats tipus de serveis. Tanmateix, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.